Приїхали в кафе відпочивати: біля окупованого Мелітополя підірвали авто з колаборантами

Приїхали в кафе відпочивати: біля окупованого Мелітополя підірвали авто з колаборантами.

Приїхали в кафе відпочивати: біля окупованого Мелітополя підірвали авто з колаборантами. Фото: t.me/riamelitopol

Події
03 червня 2023 11:08

У п'ятницю, 2 червня, у тимчасово окупованій чотири колаборанти, прямуючи до місцевого кафе, підірвалися в машині.

Повідомляється, що партизани ліквідували колаборанта Сергія Дидоводюка. Спрацював саморобний вибуховий апарат, закладений в автівку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Збиралися відпочити у місцевому кафе, натомість трохи не дістались - авто з чотирма прихильниками кремля злетіло в повітря прямо біля пункту призначення, – повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Федоров заявляє, що за попередньою інформацією серед них був і власник місцевого кафе Дидоводюк, який, за його словами, "гостинно годував рашистів".

Зазначається, що машина була припаркована біля кафе "Гетьман", власником якого він був, де збирались офіцери ФСБ та колаборанти. Разом з ним в "Жигулі" сіли ще чоловік та жінка.

Приїхали в кафе відпочивати: біля окупованого Мелітополя підірвали авто з колаборантами.Приїхали в кафе відпочивати: біля окупованого Мелітополя підірвали авто з колаборантами. Фото: t.me/riamelitopol

Приїхали в кафе відпочивати: біля окупованого Мелітополя підірвали авто з колаборантами.Приїхали в кафе відпочивати: біля окупованого Мелітополя підірвали авто з колаборантами. Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

За попередньою інформацією, колаборант Дидоводюк одразу загинув, пасажири знаходяться у тяжкому стані в реанімації. Машина згоріла вщент, від неї залишився лише один металевий каркас.

Повідомляється, що зрадник батьківщини був на особливому рахунку в окупаційної влади, проте самі російські пропагандисти охрестили місцевого зрадника Дідовідюка – Гідовідюком зі зневажливою приставкою – Гі, що українською асоціюється з "гидотою".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах