Після скандалу в Pool&Beach зробили безкоштовний вхід для дітей військових

Після скандалу в Pool&Beach зробили безкоштовний вхід для військових -

Після скандалу в Pool&Beach зробили безкоштовний вхід для військових - фото: instagram.com/poolandbeachzp/

Події
02 червня 2023 15:28

Після скандалу через те, що у Pool&Beach не пустили військового у формі, у запорізькому комплексі вирішили зробити безкоштовний вхід для дітей військовослужбовців.

Як написали в Pool&Beach, адміністрація закладу зв'язалася з військовослужбовцем, який не зміг учора випити кави з вини комплексу, і вибачилися за ситуацію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Військовий прийняв наші вибачення, за його словами – претензій та образ до комплексу Pool&Beach не має, – написали представники комплексу.

Також після скандалу ввели безкоштовний вхід для дітей військовослужбовців протягом червня. А до кінця тижня – до 4 червня – для всіх військовослужбовців кава буде безкоштовною.

Нагадаємо, у Запоріжжі чоловіка у формі не пустили до розважального комплексу Pool&Beach на Набережній. Аргументувала адміністратор це спочатку тим, що в комплексі багато дітей, і вони можуть злякатися. Коли військовий перепитав – чи дітей налякає військова форма, адміністратор сказала, що це може не сподобатися їхнім батькам. Надвечір у комплексі вибачилися за те, що сталося, потім відреагував і власник.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах