У Запоріжжі затримали голову районної комісії медико-соціальної експертизи

У Запоріжжі затримали голову районної комісії медико-соціальної експертизи

У Запоріжжі затримали голову районної комісії медико-соціальної експертизи - фото: freepik.com

Події
02 червня 2023 13:26

У Запоріжжі затримали голову районної комісії медико-соціальної експертизи, яка оформляла фіктивні групи інвалідності для незаконного виїзду за межі України.

Як повідомили у СБУ, під час обшуків у фігурантки виявили понад 100 тисяч доларів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Запорізькій обласній прокуратурі повідомили, що після запровадження в Україні військового стану лікарка організувала нелегальну схему систематичного отримання хабарів за виготовлення довідки про певну групу інвалідності. Цей документ надавав право військовозобов'язаним чоловікам виїжджати за кордон та ухилятися від призову за мобілізацією.

Вартість цієї послуги у лікарки становила від 1 до 2 тисяч доларів. Під час отримання чергового хабара у розмірі 2 тисячі доларів та 5 тисяч гривень за оформлення фіктивних документів жінку затримали.

У Запоріжжі затримали голову районної комісії медико-соціальної експертизи -У Запоріжжі затримали голову районної комісії медико-соціальної експертизи - фото: t.me/zap_gp_gov_ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах