ЗСУ вдарили по базам відпочинку біля Бердянська, де дислокувалися окупанти

ЗСУ вдарили по базам відпочинку біля Бердянська, де дислокувалися окупанти.

ЗСУ вдарили по базам відпочинку біля Бердянська, де дислокувалися окупанти. Фото: t.me/brdVP

Події
27 травня 2023 14:27

Сьогодні, 27 травня, Збройні сили України вдарили по базам відпочинку в Новопетрівці, що в Бердянському районі, де розміщувалися російські окупанти.

Як повідомив в етері телемарафону "Єдині новини" заступник голови Бердянської райради Віктор Дудукалов, ударів зазнали бази відпочинку "Хімік" та "Весна", що знаходяться на узбережжі Азовського моря. Російські окупанти використовували їх для розміщення військовослужбовців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією Дудукалова, наслідки удару є "дуже серйозними" для окупантів.

- Storm Shadow – зброя, яка практично безвідмовно діє і має результати для нашого славетного війська. ... Я думаю, що останні кілька таких вдалих акцій, і ми можемо рахувати загиблих окупантів вже сотнями, які мінусують наші війська, – додав Дудакалов.

Заступник голови Бердянської райради повідомив, що окупанти відчувають небезпеку, вивозять своє майно, членів родин і намагаються виїхати самі, але співробітники ФСБ випускають не всіх.

Деякі російські пропагандистські ЗМІ у свою чергу повідомляють, мовляв, над містом спрацювало ППО. А стовп диму пояснюють падінням "великого уламку ракети на околиці міста". Інші – що жителя Бердянська нібито чули звуки бойового  злагодження підрозділів Збройних сил РФ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах