Окупанти на Запорізькому напрямку вивозять трупи своїх військових "Уралами"

Окупанти на Запорізькому напрямку вивозять трупи своїх військових "Уралами".

Окупанти на Запорізькому напрямку вивозять трупи своїх військових "Уралами". Фото: bbc.com

Події
24 травня 2023 11:45

На Запорізькому напрямку російські окупаційні війська зазнають значних втрат у живій силі. Щодня навколо Мелітополя ЗСУ активно обстрілює позиції армії РФ.

Як розповів мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров, вчора, 23 травня, в районі Білозерки Василівського району після серії прильотів поранених військових РФ окупанти розвозили по шпиталях, частину привезли до Мелітополя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Така ж ситуація була в Пологах, де було знищено їхнє командне угруповання і після цього "Уралами" вони вивозили трупи і робили братську могилу в районі села Чапаєвка. Така ж ситуація і по інших населених пунктах по Запорізькому фронту.

Федоров повідомив, що крім того, ворог мінує не тільки лівий берег Дніпра, а й усю Запорізьку лінію фронту. Йдеться про Василівський, Токмацький райони.

- Також на наших полях вони риють окопи і розставляють бетонні загородження. Насилу собі уявляю скільки бетону нам потрібно буде прибрати після того, як ЗСУ звільнить територію, – повідомив у ранковому етері національного телемарафону Іван Федоров.

Мер також торкнувся теми освіти. Учора окупанти влаштували в Мелітополі та районі пародію на свято під назвою "Останній дзвоник".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах