Чи правда, що басейн Monica Bellucci у Запоріжжі готують до роботи після ракетного удару

Чи правда, що басейн Monica Bellucci у Запоріжжі готують із роботи після ракетного удару - фото: Vgorode.ua

Чи правда, що басейн Monica Bellucci у Запоріжжі готують із роботи після ракетного удару - фото: Vgorode.ua

Події
11 травня 2023 16:20

У соцмережах почала поширюватися інформація, що до роботи цього сезону готують басейн у комплексі Monica Bellucci, який був серйозно пошкоджений внаслідок ракетного удару. Vgorode з'ясував, чи це правда.

З власних джерел ми дізналися, що басейн та територію справді активно відновлюють. Зруйнований ресторан поки ні – його обтягнули плівкою і закрили вибиті вікна фанерою.

По коментар ми звернулися до працівників комплексу і вони сьогодні також підтвердили, що "Моніку" планують відбудовувати. Ресторан поки що працювати не буде, але на даний момент вже відновлюють бар на вулиці та сам басейн.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як зараз виглядає Як зараз виглядає

Нагадаємо, 18 березня окупанти завдали ракетного удару по відомому комплексу на правому березі Запоріжжя - "Моніка Белуччі". Також постраждав ЖК "Ренесанс". Вчинком окупанти активно хвалилися, вигадуючи, мовляв, комплекс був однією з "основних баз для еліти з "Іноземного легіону". Колаборанти брехали, що з-під завалів нібито "діставали десятки тіл бойовиків". Насправді ж російські військові вдарили ракетою по цивільному об'єкту – по ресторану, від вибухової хвилі у дев'яти будинках вибито 240 вікон та 7 дверей, приблизна площа пошкодженого скління – 650 квадратних метрів, у чотирьох будинках частково пошкоджені покрівлі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах