Експрезидент заводу "Мотор Січ" Богуслаєв просить обміняти його в Росію

Експрезидент заводу "Мотор Січ" Богуслаєв просить обміняти його в Росію.

Експрезидент заводу "Мотор Січ" Богуслаєв просить обміняти його в Росію. Фото: slovoidilo.ua

Події
11 травня 2023 10:24

Експрезидент "Мотор Січі" В’ячеслав Богуслаєв попросив включити його в список на обмін з Росією. Про це йдеться у листі-заяві за його підписом на ім’я керівника Офісу президента Андрія Єрмака, який є у розпорядженні "Схем".

- Прошу додати мене у список на обмін з російською федерацією, – пише Богуслаєв у заяві до Офісу президента, написаній російською мовою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У документі стоїть його підпис з приміткою: "Богуслаєв, пенсіонер, інвалід 1 групи". В супровідному листі його адвоката вказана дата направлення заяви – 20 березня 2023 року.

Експрезидент заводу "Мотор Січ" Богуслаєв просить обміняти його в Росію.Експрезидент заводу "Мотор Січ" Богуслаєв просить обміняти його в Росію. Фото: radiosvoboda.org

Про те, які шанси у колишнього керівника стратегічного підприємства на обмін, "Схеми" запитали в Офісу президента та Головного управління розвідки Міноборони України.

- Україна і надалі буде застосовувати всі доступні інструменти для того, щоб повертати наших військовополонених та незаконно утримуваних цивільних осіб від держави-агресора. Але що стосується конкретних кейсів та прізвищ, ми можемо коментувати це лише за результатами, – повідомив представник Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Андрій Юсов.

Нагадаємо, що у жовтні 2022 року СБУ затримала директора підприємства "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва. Його підозрюють у незаконному постачанні товарів військового призначення.

Варто зазначити, що 18 жовтня 2000 року Богуслаєв отримав російський паспорт, та відправляв до Росії двигуни для вертольотів, з яких тепер обстрілюють українське цивільне населення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах