Помер колишній мер Бердянська та екс-голова Запорізької ОДА Валерій Баранов

Помер колишній мер Бердянська та екс-голова Запорізької ОДА Валерій Баранов.

Помер колишній мер Бердянська та екс-голова Запорізької ОДА Валерій Баранов. Фото: regionews.ua

Події
06 травня 2023 16:52

Вчора, 5 травня, помер 66-річний Валерій Баранов, якого мешканці Бердянська обирали мером чотрири рази. Про смерть Валерія Баранова повідомили в Бердянській МВА.

- Людина свого міста. Мер, якого важко забути. Джазмен. Він так хотів ще побачити Бердянськ. Вільний Бердянськ. Співчуваємо втраті рідних і близьких Валерія Олексійовича, - написали в Бердянській МВА.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Варто зазначити, що Валерій Баранов займав посаду міського голови Бердянська з 1998 по 2007 роки. З 2007 по 2012 роки був народним депутатом України 6-го скликання від Блоку Литвина. В березні 2014 році очолив Запорізьку обласну державну адміністрацію, але в жовтні того ж року написав заяву про відставку.

В 2020 році Баранова знову обирають мером Бердянська, але конструктивної роботи з міською радою не вийшло і в листопаді 2021 року він подав у відставку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах