У Запоріжжі поліція затримала підозрюваного у вбивстві 39-річної жінки

У Запоріжжі затримали підозрюваного у вбивстві жінки, тіло якої знайшли у лісосмузі.

У Запоріжжі затримали підозрюваного у вбивстві жінки, тіло якої знайшли у лісосмузі. Фото: freepik.com

Події
03 травня 2023 13:12

26 лютого мешканка Запоріжжя пішла з дому, але так і не повернулася, а її телефон було вимкнено. 2 березня 18-річний син жінки заявив у поліцію про зникнення матері. 24 квітня правоохоронці знайшли в лісосмузі Шевченківського району тіло 39-річної розшукуваної.

Як повідомили у ГУ Нацполіції, у ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці з’ясували, що у вечір зникнення жінка була вдома у раніше неодноразово засудженого за тяжкі злочини 50-річного чоловіка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські встановили, що підозрюваний переховується у Вільнянському районі. Після затримання чоловік розповів, що розпивав алкоголь з подругою у себе вдома. Між ними стався конфлікт і він побив жінку. Невдовзі вона померла від травм.

Наступного дня він сховав тіло у лісосмузі неподалік дому. Тіло вбитої він поклав в поліетиленовий мішок і сховав у ямі на території лісосмуги неподалік свого місця проживання, щоб приховати злочин. Яму підозрюваний ретельно замаскував закидавши сухими гілками.

За висновком судмедекспертизи вона померла від отриманих тілесних ушкоджень.

30 квітня фігуранту справи оголосили підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть і обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

У Запоріжжі затримали підозрюваного у вбивстві жінки, тіло якої знайшли у лісосмузі.У Запоріжжі затримали підозрюваного у вбивстві жінки, тіло якої знайшли у лісосмузі. Фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах