Під Запоріжжям врятували песика, який шість днів просидів у колодязі

Під Запоріжжям врятували песика, який шість днів просидів у колодязі -

Під Запоріжжям врятували песика, який шість днів просидів у колодязі - фото: facebook.com/DSNSZP

Події
29 квiтня 2023 12:31

У Запорізькому районі песик упав у занедбаний колодязь. Там він провів шість днів.

Як розповіли у ГУ ДСНС у Запорізькій області, до рятувальників звернулися місцеві мешканці. Вони розповіли, що собака впала у покинутий колодязь. За словами місцевих, чотирилапий перебував у пастці вже шість днів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Люди підгодовували песика, кидаючи йому у колодязь їжу. Проте дістатися до нього вони не могли. Коли зволікати вже не було часу, вирішили звернутися до Служби порятунку.

Рятувальники, які прибули на допомогу, використовуючи мотузку дістали собаку назовні з глибини понад шість метрів. На щастя, пес не постраждав, і рушив далі охороняти свою громаду.

Нагадаємо, що рятувальники допомогли кішці з кошенятами у Хортицькому районі. Так, вони побачили, що в ямі поруч з ними була змія. Рятувальники одягли захист і акуратно витягли котиків нагору. Маму-кішку і кошенят передали небайдужим, які тепер опікуватимуться ними. Цього ж дня ввечері рятувальники надали допомогу ще одному хвостатику. Цуценя впало у підвал недобудови у Дніпровському районі. Його звідти дістали та передали місцевим жителям.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах