Окупанти відбирають човни у жителів окупованої частини Запорізької області

Окупанти відбирають човни у жителів окупованої частини Запорізької області -

Окупанти відбирають човни у жителів окупованої частини Запорізької області - фото умовне: 24tv.ua

Події
29 квiтня 2023 09:55

Російські військові з гауляйтерами почали відбирати катери у цивільних рибалок на тимчасово окупованій території Запорізької області.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров. За його словами, легкомоторні судна "віджимають" у Бердянську та прибережній частині Запорізької області.

- Ймовірно, з бігом у загарбників виникли проблеми. Тож від контрнаступу вирішили плисти. Гребіть дужче, вороженьки. Не в землі залишитесь, так потонете, – написав Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що протягом минулої доби окупанти завдали 56 ударів по 14 містам та селам у Запорізькій області. У населених пунктах зафіксували 50 артилерійських обстрілів, один авіаудар, три удари з безпілотників та два обстріли з реактивних систем залпового вогню. До правоохоронців надійшло 22 повідомлення про руйнування або пошкодження будинків та майна через ворожі обстріли. Місцеві жителі не постраждали. За інформацією Генерального штабу ЗСУ, на Запорізькому напрямку противник продовжує вести оборонні дії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах