Окупанти за добу більше 50 разів обстріляли Запорізьку область

Окупанти за добу більше 50 разів обстріляли Запорізьку область -

Окупанти за добу більше 50 разів обстріляли Запорізьку область - фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
29 квiтня 2023 09:28

Російські війська продовжують тероризувати прифронтові населені пункти у Запорізькій області.

У Запорізькій обласній військовій адміністрації розповіли, що протягом минулої доби окупанти завдали 56 ударів по 14 містам та селам. У населених пунктах зафіксували 50 артилерійських обстрілів, один авіаудар, три удари з бепілотників та два обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До правоохоронців надійшло 22 повідомлення про руйнування або пошкодження будинків та майна через ворожі обстріли. Місцеві жителі не постраждали.

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, на Запорізькому напрямку противник продовжує вести оборонні дії. Окупанти обстріляли населені пункти, які розташовані поряд з лінією бойового зіткнення. Серед них – Малинівка, Затишшя, Мала Токмачка, Камянське, Іванівка.

Нагадаємо, що в одному з підрозділів противника, який знаходиться у Мелітопольському районі Запорізької області, отруїлися окупанти внаслідок вживання невідомої речовини. Відомо, що 24 квітня від цього померло 20 загарбників.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах