Путін підписав указ про мешканців Запорізької області без російського паспорта

Путін підписав указ про мешканців Запорізької області без паспорта

Путін підписав указ про мешканців Запорізької області без паспорта - фото: dw.com

Події
28 квiтня 2023 15:01

Путін підписав указ про те, що люди, які проживають на території Запорізької, Донецької, Луганської та Херсонської областей та не мають російських паспортів, визнаються іноземцями.

Згідно з цим указом, людям "надали право проживати на своїй рідній землі у статусі "іноземців" до 1 липня 2023 року. При цьому за участь у мітингах, ходах чи за створення "загрози національної безпеки Росії" людей можуть "депортувати", заборонити в'їзд "на територію Росії" та анулювати "вид на проживання". Якщо таке рішення буде ухвалено, то українцям дадуть три дні на самостійний виїзд, після чого це примусово зроблять.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, в одному з підрозділів противника, що знаходиться у Мелітопольському районі Запорізької області, отруїлися окупанти внаслідок вживання невідомої речовини. Відомо, що 24 квітня від цього померло 20 загарбників.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах