У Мелітополі підірвали колаборанта, який командував в окупаційній "поліції"

У Мелітополі підірвали колаборанта, який командував в окупаційній "поліції".

У Мелітополі підірвали колаборанта, який командував в окупаційній "поліції". Фото: t.me/Tsaplienko

Події
27 квiтня 2023 09:23

Сьогодні зранку, 27 квітня, в тимчасово окупованому Мелітополі стався вибух, внаслідок якого постраждав один з керівників окупаційної поліції.

- Приблизно о 4-й ранку в місті почалися автоматні черги, а вже о 5:20 по вулиці Героїв України, приблизно, в будинку №67 пролунав одиничний вибух. Він був досить потужним. Нам добре відомо, що за цією адресою проживав один з колаборантів, який працював в правоохоронних структурах, – про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупаційна влада вже повідомила про те, що одна людина постраждала.

- Кобзон зустрічає свого "героя". На концерт відправився колаборант Олександр Міщенко. До повномасштабного вторгнення Міщенко був начальником Приазовського відділу поліції, – сказав мер.

Федоров додав, що після окупації мало того, що Міщенко сам переметнувся на сторону ворога, так ще і підбив своїх співробітників стати зрадниками.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах