У Запорізькій області послугами служби зайнятості скористались 1,5 тисячі ВПО

Новина - Події - У Запорізькій області послугами служби зайнятості скористались 1,5 тисячі ВПО

Новина - Події - У Запорізькій області послугами служби зайнятості скористались 1,5 тисячі ВПО Фото: impulsonegocios.com

Події
25 квiтня 2023 15:11

З початку 2023 року 1427 внутрішньо переміщених осіб отримали послуги Запорізької обласної служби зайнятості, з них – 161 особу працевлаштовано.

Як повідомили у Запорізькому обласному центрі зайнятості, найчастіше переселенці знаходять роботу в сфері переробної промисловості, торгівлі, та державного управління й оборони.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Безробітні та шукачі роботи, в тому числі внутрішньо переміщені особи, мають можливість скористатися соціальними послугами служби зайнятості, зокрема, інформаційними та консультаційними щодо працевлаштування, започаткування чи розвитку власного бізнесу, професійного навчання, підвищення кваліфікації та інше.

За перший квартал 2023 року професійне навчання за сприяння служби проходили 16 внутрішніх переселенців. З початку поточного року у державній програмі надання мікрогрантів в рамках проєкту "єРобота" прийняли взяли участь та отримали позитивне рішення три ВПО.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах