Жителів "гарячих точок" Запорізької області просять евакуюватися

Жителів "гарячих точок" Запорізької області просять евакуюватися.

Жителів "гарячих точок" Запорізької області просять евакуюватися. Фото: hromadske.radio

Події
18 березня 2023 16:23

Окупанти завдають артилерійських ударів по всій лінії зіткнення у Запорізькій області. Тому жителям населених пунктів, у районі яких йдуть бойові дії, варто евакуюватися.

Як повідомили в Запорізькій ОВА, за наявною інформацією, в громадах на лінії розмежування досі проживають 892 сім’ї, в яких виховується 1353 дитини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Нам необхідно якомога скоріше евакуювати дітей з прифронтових територій. Місця для розміщення сімей є, їм гарантована видача гуманітарної допомоги. З лінії розмежування та зони ведення активних бойових дій необхідно вивозити дітей, хоча б з одним з батьків. Дітям потрібне безпечне дитинство, а не життя у підвалах та льохах, – наголосив голова ЗОВА Юрій Малашко.

Зазначається, що наразі примусова евакуація дітей проводиться лише в Бахмуті, але при суттєвому збільшенні обстрілів ці заходи можуть бути поширені на інші прифронтові території. Для убезпечення дітей сім'ї, в яких вони виховуються мають добровільно евакуюватися до Запоріжжя, де їм нададуть всю необхідну допомогу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах