Ракета впала між машинами: іноземні журналісти потрапили під обстріл РФ в Оріхові

Ракета впала між машинами: іноземні журналісти потрапили під обстріл в Оріхові.

Ракета впала між машинами: іноземні журналісти потрапили під обстріл в Оріхові. Фото: edition.cnn.com

Події
24 квiтня 2023 13:31

Знімальна група однієї з провідних телерадіокомпаній світу CNN знімала матеріал про життя в Оріхові, яке перебуває під постійним обстрілом військових РФ. Після оголошення загрози ракетного удару команда почала залишати місто, як під час евакуації російська ракета впала між автомобілями.

Під обстріл окупантів потрапили головний кореспондент CNN з питань міжнародної безпеки Нік Пейтон Волш та його команда. Російська ракета впала між броньованим автомобілем журналістів та машиною, в якій їхав продюсер каналу. На щастя, ніхто не постраждав. Про це повідомляють у сюжеті телерадіокомпанії CNN.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Після кількох напружених моментів обидві команди змогли зв'язатися по рації та благополучно залишили територію, – йдеться у матеріалі.

На щастя, ніхто з американських журналістів не постраждав. Як розповіло видання, репортери готували матеріал про те, як мирні українці в Оріхові мешкають під постійною загрозою російських терористичних ударів.

- Пейтон Уолш та його команда відвідали підземне сховище, жителі якого мали доступ до єдиного в місті водопроводу та електрики, – йдеться в сюжеті.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах