Федоров розповів подробиці вибухів у Мелітополі

Федоров розповів подробиці вибухів у Мелітополі.

Федоров розповів подробиці вибухів у Мелітополі. Фото: mltpl.city

Події
22 квiтня 2023 16:08

На тимчасово окупованій частині Запоріжжя російських окупантів вже три дні поспіль переслідують негаразди. Позавчора у районі Кирилівки впав російський гвинтокрил, а вже наступного дня у центрі Мелітополя вибухнув ПЗРК "Тор".

Як розповів в етері телемарафону єдиних новин мер Мелітополя Іван Федоров, сьогодні, 22 квітня, унаслідок вибуху у мелітопольському депо було знищено російський тепловоз, що перевозив пальне. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Федоров іронічно зауважив, що "навіть ворожа техніка втомилась від русні", адже вже три дні поспіль з російською технікою на Мелітопольщині трапляються негаразди.

Так, вранці 22 квітня потужний вибух знищив наповнений пальним тепловоз, що прибув з тимчасово окупованого Криму.

- Сьогодні о 07:45 був черговий вибух у нашому тимчасово окупованому Мелітополі. Він був один, цей вибух, але вибухнуло знову біля нашого мелітопольського депо. Нагадаю, що за останні три тижні на мелітопольському депо вибухало тричі і на сьогодні немає електроживлення між Мелітополем та тимчасово окупованим Кримом, тож ми говорили про те, що доставляли останні вантажі вороги саме дизелями. За попередньою інформацією, саме один із дизелів тепер не зможе доставляти ні боєприпаси, ні людський ресурс, гарматне м'ясо. Тож логістичний маршрут для рашистів став ще складнішим, – зазначив Федоров.

Він додав, що "бавовна" завітала у мелітопольське депо попри посилену охорону, встановлену окупантами. Тепловоз палав так добре, що загасити його і врятувати бодай щось загарбникам не вдалося.

Втім, і попередні два дні окупантам геть не щастило.

- Ми бачимо тенденцію останніх двох днів. Вчора вони загубили в центрі нашого тимчасово окупованого міста ПЗРК "Тор", а позавчора один ґвинтокрилів Ка-52 невдало приземлився на території нашої тимчасово окупованої Кирилівки, – наголосив мер Мелітополя.

На його думку, загарбники з цієї тенденції мали би зробити однозначний висновок: їм врятуватися не вдасться так само, як не змогли вони врятувати свою знищену техніку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах