Володимир Зеленський подякував запорізьким військовим бригадам

Володимир Зеленський подякував запорізьким військовим бригадам.

Володимир Зеленський подякував запорізьким військовим бригадам. Фото: president.gov.ua

Події
19 квiтня 2023 13:38

Вчора, 19 квітня, у своєму вечірньому відеозверненні президент України Володимир Зеленський подякував за службу Запорізьким бригадам.

Президент відзначив 55-ту окрему артилерійську бригаду і 110-ту окрему механізовану бригади, які дислокувалися в Запоріжжі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- 55-та окрема артилерійська бригада, морпіхи 35-ї, 36-ї окремих бригад, десантники 79-ї окремої бригади, воїни 110-ї окремої механізованої бригади … 501-й окремий батальйон морської піхоти … окрема президентська бригада імені Богдана Хмельницького … дякую всім Вам за службу! І спасибі вам всім за шеврони, які ви мені дали сьогодні: це дійсно Почесною спасибі, хлопці, – сказав Зеленський.

Раніше ми писали, що митрополит Запорізький і Мелітопольський УПЦ МП Лука (Андрій Коваленко) подав позов на президента України Володимира Зеленського. Священнослужитель вважає протиправним указ президента про санкції і вимагає його скасувати.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах