Президент "Мотор Січі" блокував постачання бойового гелікоптера для ГУР

Президент "Мотор Січі" блокував постачання бойового вертольота для ГУР

Президент "Мотор Січі" блокував постачання бойового вертольота для ГУР - t.me/Pravda_Gerashchenko

Події
28 березня 2023 13:47

Стали відомі нові факти злочинної діяльності президента АТ "Мотор Січ", який підозрюється у роботі на агресора. Тепер СБУ встановила, що Богуслаєв блокував постачання бойового гелікоптера для ГУР МО у квітні 2022 року.

Як повідомили у Службі безпеки України, у квітні минулого року він отримав замовлення від представників ГУР МО щодо відплатної передачі відомству вертольота типу МІ-2 для виконання бойових завдань на фронті. Проте керівник промислового гіганта навмисно заблокував виконання держзамовлення. Для цього дав вказівку своїм підлеглим розібрати повітряне судно на деталі та приховати експлуатаційну документацію на нього.

За розпорядженням високопосадовця працівники заводу зняли лопоти і вивели з ладу механізми вертольота, які відповідають за роботу несучого гвинта.

Тепер Богуслаєву додатково повідомили про підозру за статтею за перешкоджання законній діяльності Збройних сил України та інших військових формувань у особливий період, вчинений за попередньою змовою групою осіб.

Нагадаємо, президента "Мотор Січі" затримали у жовтні 2022 року разом із начальником Департаменту зовнішньоекономічної діяльності підприємства.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах