Залужний опублікував відео, як рік тому атакували російські кораблі у Бердянську

Залужний опублікував відео, як рік тому атакували російські кораблі у Бердянську -

Залужний опублікував відео, як рік тому атакували російські кораблі у Бердянську - фото: t.me/CinCAFU/426

Події
24 березня 2023 16:59

Рівно рік тому, 24 березня, ЗСУ завдали ракетного удару по базі супротивника в порту тимчасово окупованого Бердянська. Тоді було знищено одного з флагманів російського флоту – корабель "Саратов".

- Великі десантні кораблі "Орськ", "Цезар Кунніков", "Новочеркаськ" зазнали пошкоджень, "Саратов" був знищений. Міф про невразливість російського флоту зруйновано чіткими ударами ЗСУ. Це ще раз довело незаперечний факт: на українській землі ворог не впізнає спокою: ні на суші, ні на воді, – написав Залужний.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, росіяни були настільки засмучені знищенням "Саратова", що встановили у Бердянську пам'ятник своїм морякам. Командування великого десантного корабля досягло офіційного відкриття меморіальної плити в порту з іменами загиблих окупантів: Леонід Абдоков, Сергій Анохін, Олексій Ліхолетов, Микита Усков.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах