Зеленський показав відео моменту прильоту до житлового будинку в Запоріжжі

Зеленський показав відео моменту прильоту до житлового будинку у Запоріжжі

Зеленський показав відео моменту прильоту до житлового будинку у Запоріжжі - фото: t.me/kurtievofficial

Події
22 березня 2023 14:57

Сьогодні, 22 березня, окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжі. Обласний центр атакували шістьма ракетами. Дві з них потрапили до житлового будинку. Момент атаки влучив у камеру відеоспостереження. Ролик опублікував Володимир Зеленський.

- Запоріжжя. Прямо зараз російська ракета потрапила до багатоповерхової будівлі. Росія зі звірячою жорстокістю обстрілює місто. Влучення по житлових кварталах, де живуть звичайні люди, діти. Країна-терорист прагне знищити наші міста, нашу державу, наших людей. Це не має стати "просто звичайним днем" в Україні, де завгодно ще в Європі чи світі. Потрібно більше єдності та рішучості світу, щоб скоріше перемогти російський терор та захистити життя, – написав президент.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, вибухи у Запоріжжі сталися 22 березня близько 11 ранку. Дві ворожі ракети потрапили дев'ятиповерхівками. Окупанти одразу ж відхрестилися від скоєного, вигадавши свою версію. Зараз у лікарнях перебувають 25 людей. З них 3 особи – у тяжкому стані, 19 – у середньому, 3 – у легкому (з них двоє дітей). Один постраждалий, який був у тяжкому стані, помер.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах