У Запоріжжі легковик збив дівчинку: як зараз почувається 16-річна легкоатлетка

У Запоріжжі легковик збив дівчинку: як зараз почувається 16-річна легкоатлетка.

У Запоріжжі легковик збив дівчинку: як зараз почувається 16-річна легкоатлетка. Фото: facebook.com/Таня Кубасова

Події
21 березня 2023 13:22

13 березня у Вознесенівському районі Запоріжжя водій автомобіля Mercedes збив 16-річну дівчинку, яка переходила дорогу на бульварі Шевченка. Підлітка госпіталізували у лікарню і тримали в медикаментозній комі. Стало відомо, що постраждалу перевели з реанімації в нейрохірургічне відділення.

- Оленка вже розмовляє, і передавала величезну подяку всім, хто не лишився байдужим до її долі. Також висловлюємо подяку від родини дівчини та всього колективу Федерації легкої атлетики Запорізької області. Були щиро зворушені такою кількістю добрих та небайдужих людей навколо! – написали в Федерації легкої атлетики., – про це повідомили в Федерації легкої атлетики Запорізької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дівчина знаходилась в тяжкому стані, медики тримали її в медикаментозній комі. Зараз стан молодої спортсменки покращився. Попереду в Олени тривалий період реабілітації, але родина закрила оголошений раніше збір коштів на лікування.

Нагадаємо, що аварія сталася близько 15:30 біля перехрестя бульвара Шевченка і вулиці Патріотична. 51-річний водій Mercedes-Benz допустив наїзд на неповнолітню дівчину-пішохода. 16-річну постраждалу доставили у лікарню з травмами. 

Медичний огляд встановив, що водій не перебував у стані алкогольного сп’яніння. За фактом ДТП розпочате кримінальне провадження за порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження.

Поліція просить очевидців ДТП звернутися за телефонами: 050-271-87-84, 098-590-65-92 (слідчий) або 102.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах