Російські окупанти вантажівками привозить поранених військових в лікарні

Російські окупанти вантажівками привозить поранених військових в лікарні.

Російські окупанти вантажівками привозить поранених військових в лікарні. Фото: bbc.com

Події
21 березня 2023 09:24

Російські загарбники продовжують облаштовувати все більше своїх шпиталів вздовж лінії зіткнення. Вони використовують і дитячі лікарні, і навіть гінекологічні відділення.

Як повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України, в населеному пункті Розівка тимчасово окупованої території Запорізької області, в будівлі місцевої лікарні розташовано один з таких закладів окупантів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За 19 березня туди привезли близько 50 важкопоранених військовослужбовців армії РФ. 

Також, в населеному пункті Високе Запорізької області, окупанти облаштували шпиталь в будівлі місцевої школи. Туди, протягом того ж дня було завезено велику кількість важкопоранених. Для цього ворог використовував чотири медичних вантажівки на базі автомобіля КамАЗ.

Раніше ми також писали, що російські загарбники на тимчасово окупованій території Запорізької області спалюють трупи своїх військових, щоб приховати реальні втрати військ Росії у війні з Україною.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах