У Токмаку окупанти спалюють тіла своїх солдатів на м’ясокомбінаті

У Токмаку окупанти спалюють тіла своїх солдатів на м’ясокомбінаті.

У Токмаку окупанти спалюють тіла своїх солдатів на м’ясокомбінаті. Фото: bbc.com

Події
16 вересня 2022 17:00

Російські загарбники на тимчасово окупованій території Запорізької області спалюють трупи своїх військових, щоб приховати реальні втрати військ Росії у війні з Україною.

- За повідомленнями місцевих жителів на правах анонімності, у Токмаку знов спалюють трупи російських військових. Містом їздить машина білого кольору, як з птахокомбінату Маріупольського (раніше був напис Груз-200, але зараз немає), розповідають місцеві, – повідомляє СтратКом ЗСУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що у тимчасово окупованому Токмаку їздить машина білого кольору, схожа на транспорт Маріупольської птахофабрики. Місцеві жителі повідомляють, що раніше на автомобілі був напис Груз-200, але пізніше його прибрали. Також у місті стоїть страшний сморід, оскільки окупанти спалюють трупи своїх військових на м’ясокосному заводі.

- Ймовірно, таким чином окупанти намагаються приховати свої втрати, – додали в СтратКомі.

Нагадаємо, що согодні, 16 вересня, у тимчасово підконтрольному РФ Бердянську ліквідували заступника голови окупаційної адміністрації Олега Бойко та його дружину Людмилу, яка готувала псевдореферендум.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах