Як у Запорізькій області знищили два рідкісних зенітно-ракетних комплекси "Тор"

Як у Запорізькій області знищили два рідкісних зенітно-ракетних комплекси "Тор".

Як у Запорізькій області знищили два рідкісних зенітно-ракетних комплекси "Тор". Фото: uk.wikipedia.org

Події
20 березня 2023 10:33

У четвер, 16 березня, Силами оборони України у Василівському районі було знищено два комплекси "Тор".

Як повідомили у партизанському телеграм-каналі "Гнила черешня", українські аеророзвідники знищили два рікісних зенітно-ракетних комплекси "Тор"

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- От як СБУ-шні "альфачи" з аеророзвідкою 128-ої ОГШБ прикінчили 2 ЗРК "Тор" на Запорізькому напрямку. Вся електроніка в кацапських комплексах після роботи дрону-камікадзе – під три чорти, – говориться у повідомленні.

Варто зауважити, що вартість однієї одиниці "Тор" складає приблизно 24 мільйона доларів, але уражені ЗРК ремонту не підлягають.

Зазначимо, зо "Тор" – це всепогодний тактичний зенітно-ракетний комплекс, призначений для вирішення завдань протиповітряної і протиракетної оборони на рівні дивізійної ланки. Зокрема, система "Тор" призначена для прикриття важливих адміністративних, економічних і військових об’єктів та перших ешелонів сухопутних військ від ударів протирадіолокаційних і крилатих ракет, безпілотників, керованих авіабомб, літаків і вертольотів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах