Яка погода буде у Запоріжжі наступного тижня

Яка погода буде у Запоріжжі наступного тижня -

Яка погода буде у Запоріжжі наступного тижня - фото: freepik.com

Події
19 березня 2023 18:07

Наступного тижня – з 20 по 26 березня – у Запоріжжі температура підвищуватиметься, але очікуються сильні дощі.

За прогнозами синоптиків, у понеділок, 20 березня, у місті буде хмарно. Стовпчик термометра підніметься до 8 градусів вдень та до 4 градусів вночі. Вітер очікується відчутний, опадів не очікується.

У вівторок, 21 березня, очікується така ж погода, але трохи тепліше – 11 градусів.

На середу, 22 березня, прогулянки краще не планувати. Синоптики прогнозують сильний дощ. Температура вдень буде 9 градусів, уночі – 6 градусів.

У четвер, 23 березня, також очікується дощ, але вже не такий сильний. З цього дня температура поступово підвищуватиметься. Стовпчик термометра підніметься до 12 градусів.

У п'ятницю, 24 березня, температура підвищиться до 14 градусів. Опадів не очікується, іноді через хмари навіть показуватиметься сонце. Однак потрібно готуватися до сильного вітру.

У вихідні – 25-26 березня – буде тепло. Синоптики прогнозують 14-15 градусів удень. Гуляти йти краще у суботу, бо у неділю буде сильний дощ. Також у вихідні прогнозують сильний вітер, тому паркуватися краще подалі від дерев.

Прогноз погоди у Запоріжжі на тиждень - з 20 по 26 березня -Прогноз погоди у Запоріжжі на тиждень - з 20 по 26 березня - фото: gismeteo.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах