На тимчасово окупованій частині Запорізької області збільшилось число катівень

На тимчасово окупованій частині Запорізької області збільшилось число катівень.

На тимчасово окупованій частині Запорізької області збільшилось число катівень. Фото: pixabay.com

Події
18 березня 2023 10:53

Російські загарбники облаштували на території тимчасово окупованих Мелітополя та Мелітопольського району щонайменше п'ять катівень, де вони утримують громадян України. 

За даними Генерального штабу Збройних сил України, російські окупанти за активної підтримки місцевих колаборантів збільшують кількість катівень на тимчасово зайнятих територіях України. В Мелітополі вже відомо про щонайменше п’ять місць несвободи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Новостворену катівню помічено в південно-східній частині Енергодара.

- "На підвал"  – на тортури і знущання рашисти відправляють за проукраїнську позицію і за непокору окупаційній владі. І просто так – бо можуть. Саме тому вчергове закликаю за першої можливості виїжджати на підконтрольну Україні територію, або в країни Євросоюзу, – зазначив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Раніше ми писали, що звільнення тимчасово окупованого Мелітополя може бути "наступним важливим етапом" із деокупації півдня України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах