У Запоріжжі п’яний чоловік до смерті побив свою прикуту до ліжка матір

У Запоріжжі п’яний чоловік до смерті побив свою прикуту до ліжка матір.

У Запоріжжі п’яний чоловік до смерті побив свою прикуту до ліжка матір. Фото: pixabay.com

Події
14 березня 2023 15:11

У Запоріжжі у Хортицкькому районі п'яний чоловік побив свою матір за те, що вона випадково перекинула тарілку з їжею. Від отриманих травм жінка померла в лікарні.

Як повідомили у Нацполіції, ввечері 10 березня до відділу поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про те, що, прибувши на виклик, вони виявили непритомну 69-річну жінку з множинними травмами. Постраждалу госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні. Цього ж вечора вона померла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські встановили, що жінка внаслідок інсульту останні чотири роки була прикута до ліжка. Мешкала вона з раніше судимим 64-річним чоловіком та 35-річним сином, які постійно зловживали алкогольними напоями.

10 березня під час обіду чоловіки також випивали. Матір випадково перекинула тарілку з їжею, на що син відреагував агресивно. Він почав наносити жінці чисельні удари кулаками по голові й тулубу, а коли жертва знепритомніла, скинув її з ліжка. На звук падіння до кімнати зайшов чоловік потерпілої та після невдалих спроб підняти жінку викликав медиків. Каретою швидкої її доставили до лікарні, де в подальшому вона померла від отриманих травм.

Цього ж дня поліцейські затримали фігуранта. Йому повідомили про підозру за умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років.

У Запоріжіж п’яний чоловік до смерті побив свою прикуту до ліжка матір.У Запоріжіж п’яний чоловік до смерті побив свою прикуту до ліжка матір. Фото: pixabay.com

Ухвалою Хортицького районного суду зловмиснику обрано міру запобіжного заходу – 60 діб тримання під вартою без права внесення застави. Досудове розслідування триває.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах