На Запорізькій АЕС бракує фахівців-атомників

На Запорізькій АЕС бракує фахівців-атомників.

На Запорізькій АЕС бракує фахівців-атомників. Фото: t.me/energoatom_ua

Події
14 березня 2023 12:05

На Запорізькій атомній електростанції, що знаходиться в тимчасово окупованому РФ Енергодарі, зростає дефіцит фахівців, які можуть забезпечити її життєдіяльність.

Окупанти працевлаштовували на атомну станцію осіб без відповідної освіти, а у завезених до Енергодару представників "Росатому" з Росії закінчився термін контракту. В підписанні нового чи продовженні діючого контракту їм відмовлено, також їм заборонили повертитесь до росії, оскільки працювати на АЕС особливо нікому. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Все це може призвести до непередбачуваних наслідків, – підкреслили у Генеральному штабі Збройних сил України.

Нагадаємо, що країни Європейського Союзу, а також Північна Македонія, Чорногорія, Албанія, Україна, Молдова, Боснія і Герцеговина, Грузія, Ісландія, Ліхтенштейн та Норвегія рішуче закликають РФ вивести свою військову техніку та весь персонал, включно з "Росатомом", із Запорізької атомної електростанції, і повернути повний контроль її законному власнику – Україні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах