В поліції показали наслідки ворожих обстрілів Запорізької області (фото)

В поліції показали наслідки ворожих обстрілів Запорізької області.

В поліції показали наслідки ворожих обстрілів Запорізької області. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
13 березня 2023 15:58

За останні три дні росіяни обстрілювали Запоріжжя, населені пункти Запорізького, Пологівського та Василівського районів. Російські війська завдали 155 ударів по нашому регіону.

Як повідомили у Нацполіції, впродовж трьох працівники поліції зафіксували 29 повідомлень про руйнування. Росіяни били з артилерії та РСЗВ, застосували авіацію, безпілотні летальні апарати, також завдали ударів із ЗРК "С-300".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під ворожий удар потрапили такі населені пункти як Запоріжжя, Оріхів, Гуляйполе, Залізничне, Полтавка, Новоданилівка, Білогір’я, Новоандріївка, Ольгівське, Святопетрівка, Страроукраїнка, Мала Токмачка, Червоне, Малинівка, Чарівне, Червоне, Гуляйпільське, Малі Щербаки, Кам’янське, Степове, Приморське, Плавні, Юрківка, Таврійське та Комишуваха.

Так, дві ракети влучили в обласний центр. Внаслідок обстрілу на території промислового підприємства відбулося займання, пошкоджені приміщення та газопровід поблизу промоб’єкту.

Крім цього, постраждали жителі трьох районів області. Повідомляється про пошкоджені будинки, господарчі та гаражні приміщення, зокрема – побиті дахи, фасади та вікна.

За усіма фактами збройних злочинів слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження за "Порушення законів та звичаїв війни".

В поліції показали наслідки ворожих обстрілів Запорізької області.В поліції показали наслідки ворожих обстрілів Запорізької області. Фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах