У центрі Запоріжжя законсервували будинок, який зруйнувала російська ракета

У центрі Запоріжжя законсервували будинок, який зруйнувала російська ракета –

У центрі Запоріжжя законсервували будинок, який зруйнувала російська ракета – фото: facebook.com Володимир Шак

Події
12 березня 2023 16:26

У Запоріжжі нарешті закрили розбиту частину будинку на Соборному проспекті, в який ударила російська ракета 6 жовтня 2022 року.

Комунальники законсервували будинок. Вони закрили плівкою "відкриту" частину розбитого на дві частини будинку. Також з двору вивезли уламки та будівельне сміття.

У центрі Запоріжжя законсервували будинок, який зруйнувала російська ракета –У центрі Запоріжжя законсервували будинок, який зруйнувала російська ракета – фото: facebook.com Володимир Шак

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, 6 жовтня, близько п'ятої ранку в Запоріжжі пролунали вибухи. Окупанти запустили 7 ракет по центру міста та поцілили у житлові будинки. Будівлі було зруйновано в районі вулиці Сталеварів. З-під завалів однієї п'ятиповерхівки витягли тіла 15 загиблих, з яких одна маленька дитина. Врятувати вдалося 6 людей, з них 4 – госпіталізовано. За другою адресою з-під завалів чотириповерхового будинку вилучено тіла чотирьох загиблих людей. Там врятувати вдалося 15 людей, з яких 8 – госпіталізовано.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах