У Запоріжжі знищили бойову частину російського дрона-камікадзе: відео

У Запоріжжі знищили бойову частину російського дрону-камікадзе: відео -

У Запоріжжі знищили бойову частину російського дрону-камікадзе: відео - фото: zp.npu.gov.ua

Події
06 березня 2023 16:53

Сьогодні вночі внаслідок атаки на Запоріжжя один із "Шахедів" впав біля будинку у приватному секторі Дніпровського району. Фахівці знешкодили його вдень.

Як повідомили у ГУ Нацполіції у Запорізькій області, внаслідок падіння сталося загоряння боєприпасу. У зоні поразки опинилися мешканці 24 приватних будинків. Правоохоронці 48 людей евакуювали. Серед них були двоє маломобільних людей похилого віку. Після цього вибухотехніки та піротехніки здійснили необхідні вибухові роботи.

Зазначимо, вночі військовослужбовці РФ завдали чотирьох ударів дронами Shahed 136 по території Запоріжжя та Запорізького району. Один із ворожих безпілотників упав у житловому кварталі Дніпровського району на прибудинковій території. Внаслідок падіння детонація бойової частини не відбулася. Обійшлося без людських жертв. Попадання інших трьох дронів-камікадзе зафіксовано на території Запорізького району. Наслідки ворожої атаки документовано правоохоронцями.

У Запоріжжі знищили бойову частину російського дрону-камікадзе -У Запоріжжі знищили бойову частину російського дрону-камікадзе - фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах