У Запорізькій області ЗСУ завдали російським окупантам втрат

У Запорізькій області ЗСУ завдали російським окупантам втрат.

У Запорізькій області ЗСУ завдали російським окупантам втрат. Фото: zsu.gov.ua

Події
06 березня 2023 14:02

Бійці Збройних сил України продовжують завдавати втрат особовому складу армії РФ на території Запорізького краю.

За словами кіборга Кирила Недрі, у Запорізькій області за минулу добу українські захисники спіймали групу росіян, які тікали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- В козацьких степах обійшлося все дуже точково. За Василівкою «приход» піймала група окремих потєряшек, які, видно, дуже шукали дємбєля. Саме собою знайшли. А ще по пакету. Під Гуляйполем і Оріховом – позиції чортів. Без зайвого пафосу, але цілком рутинне жмуріння. Михайлівка – точково, – поглузував Кирило Недря.

Як повідомила пресслужба Центру національного спротиву, ЗСУ завдали артилерійського удару по складу боєприпасів росіян біля одного з тимчасово окупованих населених пунктів у Запорізькій області. ЦНС повідомляє, що саме інформація від місцевого підпілля допомогла дізнатися про розгортання складу та скоригувала удар по ворогу.

- Вкотре наголошуємо, партизанщина – це не лише акції прямої дії з підриву військової техніки ворога та ліквідації його особового складу. Інформація про розміщення та пресування ворога, корегування ударів артилерії, ненасильницький спротив – це все те, що може робити кожен, і таким чином наближати нашу перемогу, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що вчора окупанти здійснили артобстріли в районах Гуляйполя, Залізничного, Гуляйпільського, Чарівного та Кам’янського.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах