За обстріл Запоріжжя буде військова і юридична відповідь – Зеленський

За обстріл Запоріжжя буде військова і юридична відповідь -

За обстріл Запоріжжя буде військова і юридична відповідь - фото: vgorode.ua

Події
03 березня 2023 10:53

Президент Володимир Зеленський пообіцяв росіянам відповідь за обстріл житлового будинку у Запоріжжі 2 березня.

Про це Володимир Зеленський заявив у вечірньому зверненні. За його словами, готується як військова, так і юридична відповідь.

- На сьогоднішній звірячий російський ракетний обстріл Запоріжжя буде наша відповідь як військова, так і юридична. Окупант неминуче відчуватиме нашу силу. Силу справедливості в усіх сенсах слова. І я хочу подякувати всім нашим рятувальникам, які від ночі розбирають завали будинку, під’їзд якого був зруйнований ракетою. Вдалося врятувати 11 людей, понад 70 отримали допомогу, – прокоментував президент.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рятувальна операція з пошуку людей та розбору завалів зруйнованого будинку продовжується вже більше доби. Рятувальники, правоохоронці, комунальники та волонтери працюють у цілодобовому режимі.

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив, що кількість людей, які загинули внаслідок учорашнього ракетного удару по п‘ятиповерховому житловому будинку, вже зросла до п‘яти. На ранок 3 березня ще десять людей вважаються зниклими безвісти. Вісім людей отримали травми.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах