Ракетний удар по будинку у Запоріжжі: рятувальники знайшли ще два тіла

Ракетний удар по будинку у Запоріжжі: рятувальники знайшли ще два тіла -

Ракетний удар по будинку у Запоріжжі: рятувальники знайшли ще два тіла - фото: facebook.com/DSNSZP

Події
03 березня 2023 10:25

У Запоріжжі вже більше доби триває розбір завалів житлового будинку, в який влучила російська ракета.

Рятувальники у цілодобовому режимі продовжують роботи з пошуку людей під завалами та демонтажу небезпечних елементів. Станом на 07:00 3 березня, рятувальники знайшли тіла ще двох загиблих мешканців будинку.

Рятувальники більше доби працюють на місці трагедії у Запоріжжі -Рятувальники більше доби працюють на місці трагедії у Запоріжжі - фото: facebook.com/DSNSZP

Комунальні служби вивезли понад 102 тонни будівельних уламків. Психологи ДСНС на місці події надали допомогу 76 мешканцям будинку та родичам постраждалих, розповіли у ГУ ДСНС у Запорізькій області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рятувальники розбирають завали -Рятувальники розбирають завали - фото: facebook.com/DSNSZP

Координацію сил та засобів здійснює мобільна оперативна група ДСНС України. На ліквідацію надзвичайної події залучені рятувальники Мобільно-рятувального центру з Києва, підрозділи ДСНС Запорізької області, співробітники Національної поліції, комунальні служби, медики та волонтери.

Ліквідація наслідків ракетного удару триває -Ліквідація наслідків ракетного удару триває - фото: facebook.com/DSNSZP

Нагадаємо, що вночі 2 березня війська РФ завдали ракетного удару по житловому будинку у Запоріжжі. Вдалося врятувати 11 осіб.Під час розбору завалів також врятували та передали волонтерам двох котів .

Для покращення видимості під час проведення аварійно-рятувальних робіт вночі співробітники ДСНС додатково встановлювали освітлювальні вежі. Ліквідація наслідків триває.

Загалом до робіт залучено 116 співробітників різних служб та 25 одиниці техніки, з них від ДСНС – 79 рятувальників, 14 одиниць техніки та 2 кінологічні розрахунки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах