У бік Бердянська їде колона ворожої техніки

У бік Бердянська їде колона ворожої техніки.

У бік Бердянська їде колона ворожої техніки. Фото: t.me/andriyshTime

Події
27 лютого 2023 13:07

Російські військові продовжують накопичувати сили у Запорізькій області. Чергову колону військової техніки вони знову відправили у бік Бердянська.

Як повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, біля 10 вантажівок із живою силою окупантів поїхали у бік Бердянська через Мангуш. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Рух військової техники знов змінив напрям. Тепер основне по трасі Запоріжжя-Пологи-Маріуполь в напрям Маріуполя. В районі села Нікольське зміна руху в бік Волноваха/Вугледар. За неділю завфіксовано переміщення системи ППО С-300/С-400, САУ та не менш 16 танків на тягачах, – повідомив Андрющенко.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 27 лютого, деякі райони Запоріжжя чули дуже гучні вибухи, одразу після чого почала лунати "повітряна тривога". Стало відомо, що окупанти вдарили по місту ракетами із ЗРК "С-300". Внаслідок цього є руйнування.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах