За рік війни окупанти завдали по Запоріжжю понад 400 ракетних ударів

За рік війни окупанти завдали по Запоріжжю понад 400 ракетних ударів.

За рік війни окупанти завдали по Запоріжжю понад 400 ракетних ударів. Фото: zp.vgorode.ua

Події
25 лютого 2023 16:59

За рік повномасштабної війни армія РФ завдала більше 400 ракетних ударів по Запоріжжю.

Внаслідок збройних атак у Запорізькій області загинуло 344 особи, з них 21 дитина. Поранення отримали 939 осіб, з них 63 – діти. Про це під час відкриття фотопроєкту "Запоріжжя. Війна крізь об’єктив" повідомили в ГУНП у Запорізькій області, пише 061.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На виставці представлені 76 світлин відділу комунікації ГУ Нацполіції в Запорізькій області та запорізьких фотокореспондентів Олександра Прилепи, Катерини Клочко та Дмитра Смольєнка. 

- Ми є свідками сучасної історії. Ми вже років пишемо сучасну історію України, і рік - всесвітню історію. Ми є свідками, учасниками і повинні про це казати. В цих світлинах ми намагались зібрати всі фрагменти, які були важливі для нашого регіону. Кожен запорожець впізнає на цих світлинах будівлі, які були зруйновані, але вони показують, що ми незламні, – сказав начальник управління Артем Кисько. 

За його словами, за минулий рік під час виконання обов'язків, пов'язаних з бойовими діями один поліцейський загинув та ще 40 отримали поранення. 

Відкрито 2 430 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів РФ скоєних на території Запорізької області.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення російські окупанти скоїли 5 780 військових злочинів на території Запорізької області.

Раніше ми писали, що Запорізький напрямок – це найслабкіша ланка "сухопутного коридору" до Чорного моря, який намагається створити Путін через південь України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах