Президент Зеленський вручив нагороду лікарці із Запоріжжя

Президент Зеленський вручив нагороду лікарці із Запоріжжя -

Президент Зеленський вручив нагороду лікарці із Запоріжжя - фото: slovoidilo.ua

Події
24 лютого 2023 13:29

Володимир Зеленський особисто вручив високу державну нагороду Валентині Гаврилюк – лікарці Запорізької обласної клінічної лікарні.

Як повідомили у пресслужбі лікарні, Валентина Петрівна Гаврилюк отримала звання Заслуженого лікаря України. Вона працює анестезіологом вищої кваліфікаційної категорії, а також є завідувачкою відділення анестезіології у Запорізькій обласній клінічній лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Високу державну нагороду Валентині Петрівні вручив Президент України особисто сьогодні, 24 лютого.

- Директор, адміністрація та колектив Запорізької обласної лікарні щиро вітає Валентину Гаврилюк з цим досягненням та бажає підкорення нових висот! Ми пишаємося нашою командою, яка стоїть на сторожі вашого здоров’я і заради вас, шановні пацієнти, з кожним днем стає кращою та рухається уперед! – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу суттєво не змінилася. Окупанти основні зусилля зосереджують на утриманні зайнятих рубежів. За вчора ворог здійснив 132 обстріли позицій українських захисників.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах