Військові РФ втратили приорітетність здобувати нові території Запорізької області

Військові РФ втратили приорітетність здобувати нові території Запорізької області.

Військові РФ втратили приорітетність здобувати нові території Запорізької області. Фото: reuters.com

Події
22 лютого 2023 10:54

Російські загарбники продовжують утримувати зайняті рубежі та будувати укріплення в тилових районах окупованої Запорізької області.

Мер тимчасово окуопваного Мелітополя Іван Федоров повідомив, що російські війська збільшили чисельність сил ПВК "Вагнера", мобілізованих і батальйонів осетинського і дагестанського персоналу в невизначених районах Запорізької області. Про це повідомляє у своєму зведенні Інститут вивчення війни (ISW).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше ISW повідомляв про формування російських добровольчих батальйонів у регіонах Росії, зокрема в Північній Осетії та Дагестані.

Аналітики зазначають, що транспортування до Запорізької області таких іррегулярних сил (будь-яких нестандартних військових підрозділів, які не належить до національних збройних сил країни), які, ймовірно, виснажені боями, погано навчені або й те й інше, свідчить про те, що російське військове керівництво втратило пріоритетність отримання нових територіальних здобутків у Запорізькій області.

В Інституті вивчення війни також додали геолокаційні знімки, датовані 21 січня та 20 лютого, які показують, що війська РФ продовжують рити окопи на південь від Армянська на півночі окупованого Криму.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах