З території музею Богуслаєва вивозять військову техніку: що відомо

З території музею Богуслаєва вивозять військову техніку: що відомо -

З території музею Богуслаєва вивозять військову техніку: що відомо - фото: motorsich.com

Події
21 лютого 2023 10:36

У Запоріжжі з території Музею техніки у парку імені Клімова почали прибирати військову техніку. Це вирішили зробити з міркувань безпеки.

У пресслужбі АТ "Мотор Січ" зазначили, що музей є приватною власністю і немає жодного відношення до підприємства. При цьому керівництво провело переговори з військовими щодо вивезення техніки, яка перебувала тут на умовах безоплатної оренди.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поруч із музеєм розташовані виробничі потужності підприємства, Палац культури імені Шевченка та житлові будинки. Місцеві мешканці звернулися до керівництва заводу з проханням посприяти вивезенню воєнних машин, аби зайвий раз не наражатись на небезпеку ракетних ударів. Загалом буде прибрано дев'ять одиниць техніки.

Музей техніки Богуслаєва або Музей техніки Мотор Січ – це приватний музей авіаційних двигунів. Серед іншого там можна побачити колекцію мотоциклів вітчизняного та іноземного виробництва, мисливську зброю. З 2013-го року майданчик перед центральним фасадом також перетворився на музей – там виставили військову техніку різних часів, у тому числу льотну техніку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах