Окупанти в Запорізькій області готуються до оборони та накопичують сили – Федоров

Як росіяни готуються обороняти Мелітополь.

Як росіяни готуються обороняти Мелітополь. Фото: slovoidilo.ua

Події
18 лютого 2023 16:48

Російські загарбники продовжують готувати Запорізьку область до оборони та займаються перевіркою бомбосховищ в Мелітопольському районі.

В регіоні вже збудували декілька ліній захисту, про це в етері національного телемарафону "Єдині новини" повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- В селищі Новомиколаївка Мелітопольського району почали будувати підземне місто, – повідомив Федоров.

Мер Мелітополя пояснив, що окупанти заривають в землю морські контейнери та намагаються побудувати якісь бункери. Вони провели інвентаризацію всіх бомбосховищ у місті та наказали комунальникам розпочати проводити там ремонтні роботи. Федоров додав, що росіяни готують їх лише для себе, а не для цивільного населення.

Також, як повідомив Федоров, окупанти поставили собі за мету привести до ладу будівлі СБУ, податкової інспекції та Таврійського державного агротехнологічного університету, які розташовані у Мелітополі. Це при тому, що самі ж загарбники ці споруди і зруйнували.

Нагадаємо, що загарбники завозять у регіон величезну кількість мобілізованих: у Мелітополі помітили колону з 43 автобусів "вагнерівців" у супроводі позашляховиків.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах