Окупанти готують старшокласників Мелітополя до служби в армії РФ

Окупанти готують старшокласників Мелітополя до служби в армії РФ.

Окупанти готують старшокласників Мелітополя до служби в армії РФ. Фото: depositphotos.com

Події
18 лютого 2023 11:11

У тимчасово окупованому Мелітополі зараз працюють менше половини шкіл, але навіть у них не вистачає вчителів та школярів.

За словами мера Мелітополя Івана Федорова, процес навчання на окупованих територіях не має з освітою нічого спільного. Росіяни перетворили уроки на тотальні заняття з пропаганди.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Дітей змушують співати гімн Росії, молодші школярі пишуть листи російським солдатам, а старших готують до поповнення рядів армії вбивць. Усім доносять спотворену пропагандою реальність, – заявив Федоров.

Мер зазначив, що відповідальність за фактичну руйнацію системи освіти лежить, у тому числі, і на педагогах-зрадниках, які погодилися працювати на окупантів.

Раніше ми також писали, що окупанти продовжують звозити на тимчасово окуповані території своїх педагогів, які мають русифікувати українських дітей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах