У Запоріжжі виявили підпільний гральний заклад: як покарали гравців

У Запоріжжі виявили підпільний гральний заклад: як покарали гравців -

У Запоріжжі виявили підпільний гральний заклад: як покарали гравців - фото: zp.npu.gov.ua

Події
17 лютого 2023 15:03

У Вознесенівському районі Запоріжжя правоохоронці виявили підпільний гральний заклад з комп’ютерами та автоматами. Поліцейські провели там обшук.

Як розповіли у ГУНП у Запорізькій області, заклад був замаскований під нефункціонуюче приміщення у житловому будинку. У приміщенні були комп’ютери зі спеціальним програмним забезпеченням. Доступ до азартних ігор був лише у певного кола людей. Про вхід клієнти домовлялися попередньо із адміністратором по телефону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Учора, 16 лютого, правоохоронці провели обшук у гральному закладі. В цей момент у приміщенні був адміністратор та два відвідувачі-гравці. У залі зафіксували наявність увімкненої комп’ютерної техніки, яка була підключена до інтернету. Також там виявили гральну рулетку, дев’ять гральних автоматів, п’ять комп’ютерів, відеореєстратор, мобільний телефон, гроші (8 тисяч гривень), а також 190 пачок безакцизних цигарок. Усе вилучене відправили на експертне дослідження.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею за незаконну діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей. Санкція статті передбачає штраф від 170 000 до 680 000 тисяч гривень з позбавленням права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю строком на один рік. 

Відвідувачів ігрової зали притягнуто до адміністративної відповідальності. Їм загрожує покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від 51 до 119 гривень з конфіскацією грального приладдя, а також грошей, речей та інших цінностей, що є ставкою у грі, або без такої.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах