Федоров попередив про ротації ворога в Запорізькій області

У Запоріжжі та області ввели стабілізаційні відключення електроенергії.

У Запоріжжі та області ввели стабілізаційні відключення електроенергії. Фото: apnews.com/Vadim Ghirda

Події
13 лютого 2023 16:47

На тимчасово окупованій території Запорізькій області ворог здійснює ротації, аби поновити кількість солдатів через втрати.

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, мобілізовані повертаються в Росію або у чорних пакетах, або ж їдуть "відпочити" до шпиталів. Натомість до Запорізької області приганяють все більше свіжого "м'яса", а також наглядачів за місцевими маріонетками.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Так, у гауляйтера окупованої частини Запорізької області Балицького з’явилося вже два заступника-гастролера. Якщо раніше до нього приставили наглядача з Челябінська. То наразі другим став наглядач з Красноярського краю, – додав Федоров.

Також міський голова зауважив, що цивільні відмовляються співпрацювати з окупантами навіть заради "престижних" посад.

Раніше ми також писали, що півробітники СБУ затримали у Запорізькій області дезертира, який перейшов на бік агресора. Чоловік у 2013 році проходив службу за контрактом у Криму, але після окупації півострова став служити РФ. Більш детально про це можете прочитати тут.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області російські солдати чіпляються до дівчат-підлітків та молодих жінок. Через це місцевим мешканцям доводиться виїжджати з міста.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах