У Запоріжжі двоє підлітків провалилися під кригу

У Запоріжжі двоє підлітків провалилися під лід.

У Запоріжжі двоє підлітків провалилися під лід. Фото: p-p.com.ua

Події
13 лютого 2023 13:30

Вчора, 12 лютого, у Запоріжжі двоє підлітків провалилися під лід на Дніпрі.

Як повідомили у ГУ ДСНС, у неділю до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що у Запоріжжі на річці Дніпро місцеві мешканці побачили, як люди, перебуваючи на кризі, зникли з поля зору. Рятувальники, які прибули на місце, з’ясували зі слів очевидців, що дві неповнолітні особи провалилися під лід.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Підліткам вдалося самотужки вибратися на суходіл.

- Щасливим збігом обставин для цих відчайдух виявилася відносно невелика відстань від берега і недостатня глибина, які сприяли самопорятунку із крижаної пастки, – наголошують у ДСНС.

Рятувальники Запорізької області звертаються до громадян з наполегливим закликом уважно ставитися до дозвілля дітей, особливо у зимовий період.

Рибалкам ДСНС нагадує, що жодне захоплення не варте здоров’я та життя, і радить утриматися від виходу на кригу, щоб не наражати себе на смертельну небезпеку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах