Стоїть постійний сморід: у Запорізькій області росіяни облаштували мобільний крематорій

Стоїть постійний сморід: у Запорізькій області росіяни облаштували мобільний крематорій -

Стоїть постійний сморід: у Запорізькій області росіяни облаштували мобільний крематорій - фото умовне: suspilne.media

Події
10 лютого 2023 11:09

Російські військові продовжують зазнавати втрат у Запорізькій області. При цьому вони намагаються приховати реальну кількість загиблих.

Як повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації, у Токмаку на території підприємства "Придніпровська Біотес" російські загарбники облаштували мобільний крематорій. Зробили це для того, щоб приховати кількість загиблих окупантів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами місцевих жителів, у південно-східному районі міста постійно стоїть трупний сморід. Особливо його чутно вночі.

Окрім цього, з метою поповнення втрат до населеного пункту Мирне у Запорізькій області російські окупанти привезли найманців з так званого ПВК "Вагнер". Повідомляється, що серед них є завербовані ув’язнені.

Нагадаємо, що протягом минулої доби ситуація на Запорізькому напрямку суттєво не змінилася. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. За вчора окупанти здійснили 119 обстрілів позицій українських захисників. Росіяни застосовували при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах