Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту на 10 лютого

Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту на 10 лютого -

Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту на 10 лютого - фото умовне: t.me/landforcesofukraine

Події
10 лютого 2023 10:31

Російські окупанти продовжують обстрілювати населені пункти Запорізької області. Наші військові дають їм гідну відсіч.

Як повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації, протягом минулої доби ситуація на Запорізькому напрямку суттєво не змінилася. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. За вчора окупанти здійснили 119 обстрілів позицій українських захисників. Росіяни застосовували при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі наступних населених пунктів: Запоріжжя, Дружелюбівка, Малинівка, Новоданилівка, Новодарівка, Степове, Мала Токмачка, Чарівне, Гуляйполе, Комишуваха, Ольгівське, Новоандріївка, Щербаки, Білогір'я, Червоне, Залізничне, Малі Щербаки, Кам'янське, Степногірськ. До правоохоронців надійшло 15 повідомлень про руйнування будинків, квартир та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями РФ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах