Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту на 9 лютого

Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту на 9 лютого: останні новини.

Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту на 9 лютого: останні новини. Ілюстративне фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
09 лютого 2023 10:09

Ось вже 351-й день, як армія РФ постійно обстрілює позиції наших військ. Яка ситуація у Запорізькій області на 9 лютого – повідомили у Запорізькій ОВА та Генштабі ЗСУ.

За інформацією Генштабу, минулої доби підрозділи Сил оборони Запорізького краю відбили атаку ворога в районі Новоандріївки. Дякуємо нашим бійцям за гарну та професійну роботу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом учора було зафіксовано 114 ворожих обстрілів по позиціях наших захисників з танків, реактивної та ствольної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення.

Ворожого вогню зазнали населені пункти Пологівського та Василівського районів. А в селі Кохане Василівського району окупанти масово займаються мародерством.

За інформацією ГУНП у Запорізькій області, минулої доби російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в таких населених пунктах: Щербаки, Малинівка, Новоданилівка, Новодарівка, Кам'янське, Залізничне, Мала Токмачка, Варварівка, Гуляйполе, Оріхів, Ольгівське, Чарівне, Червоне, Темирівка, Білогір'я, Новоандріївка, Новомиколаївка, Степове, Лук'янівське. Повідомляється про 12 руйнувань.

Протягом минулої доби евакуація цивільного населення з тимчасово окупованих територій не проводилась.

Зазначимо, що имчасово непідконтрольними територіями області залишаються населені пункти: Бердянського району, Мелітопольського району, Василівського району, Пологівського району (крім Оріхова та Гуляйполя).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах