Усі заступники екс-голови Запорізької ОВА Олександра Старуха складуть повноваження

Усі заступники екс-голови Запорізької ОВА Олександра Старуха складуть повноваження.

Усі заступники екс-голови Запорізької ОВА Олександра Старуха складуть повноваження. Колаж: vgorode.ua

Події
08 лютого 2023 11:09

Після призначення нового очільника Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашко за колишнім головою регіону Олександром Старухом підуть його заступники. Йдеться про трьох посадовців.

Як повідомив колишній голова Запорізької ОВА Олександр Старух, усі заступники голови Запорізької ОВА складуть повноваження перед новопризначеним очільником.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, мова йде про першого заступника голови Запорізької ОВА Геннадія Тімченка, заступника голови ЗОВА Віталія Сиволапа та заступницю Злату Некрасову.

Звільнення заступників голови ОВА має відбутися протягом трьох днів з видання розпорядчого документу щодо призначення в установленому порядку наступного голови.

Нагадаємо, вчора, 7 лютого президент України Володимир Зеленський підписав Указ про призначення на посаду голови Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашка. Більш детально про це можете прочитати тут.

За наявною багатьом інформацією, звільнений з посади голови ЗОВА Олександр Старух, а також низка його заступників, зокрема й Злата Некрасова, є саме ставлениками також вже звільненого заступника голови ОП Кирила Тимошенка. Сам же Кирило з’явився в Офісі президента в якості сина доброго товариша Коломойського.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах